Duyuru: TeleSafe XL Mobil iskele sistemi yenilendi !

TeleSafe İskele serisi yenilendi !  

TeleSafe XL İskele serisi Ar-Ge ve Kalite Departmanlarının çalışmaları sonucunda tasarım, malzeme iyileştirmeleri ve ekstra güvenlik eklemeleri de yapılarak yenilenmiştir. 
Ayrıca Türk Patent Enstitüsü tarafından ayrı ayrı ve tüm sistem için tasarım tescil belgeleri alınmıştır. 



TeleSafe XL İskele serisinde yapılan yenilikler;



- Alüminyum Sigma Profil


İskele denge kollarının, tekerleklerin ve konsolların birbirine bağlanmasını sağlayan alüminyum sigma profil tasarımı tamamen değişmiştir. Eski sistemde yaşanan denge ayağı kollarının sıkışması, sigma profilin içerisine yabancı cisimlerin kaçması gibi ara sıra karşılaşılabilen problemler ortadan kaldırılmıştır.

Ayrıca TeleSafe XL iskelelerdeki sigma profil üzerinde bulunan Kırmızı Bant, çalışma sahalarında ve şantiyelerde TeleSafe iskeleleri diğer markalı ürünlerden (taklit ürünlerden) kolay olarak ayırt etmenize olanak sağlayacaktır.


-  Denge Ayağı ve Kolları


Yenilenen tasarım ile birlikte iskelinizi dengeye almak için kullanılan denge kolları çok daha pratik ve sağlam hale getirilmiştir. Denge kollarını çevirmiş olduğunuz tutamakların boyutları da büyütülerek kolların rahatlıkla çevrilmesi sağlanmıştır. 


- Denge Ayak Pabuçları


Denge kollarının bağlı bulunduğu ayak pabuçları da yeni tasarım ile birlikte daha geniş hale getirilmiştir. Ayrıca özel olarak 2 parçalı imal edilerek güçlendirilmiş ve kaydırmazlığı arttırılmıştır.


- Bükümlü Denge Payandaları
 

Sadece S007 XL ve S008 XL kodlu ürünlerde denge ayaklarına bağlanan bükümlü denge payandaları şimdi tüm TeleSafe XL modellerinde standart olarak sunulmaktadır.


-  Güvenlik stoplama pimleri
 

Güvenli çalışma yüksekliğinin aşılmasını engellemek amacıyla Kırmızı Güvenli Basamağın üstündeki 3 basamağa güvenlik aparatları eklenmiştir. Böylelikle güvenli kırmızı basamağın üzerindeki basamaklara platformun takılması önlenmiş ve olası iş kazalarının yaşanması riski ortadan kaldırılmıştır.



Aşağıdaki bağlantıdan ürünün web sayfasını inceleyebilirsiniz.
TeleSafeXL Mobil İskele Sistemi web sayfası



Fotoğraf Galerisi

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: EN